Kompetence


Produktionkompetencer

Med en bred sammensat maskinpark, der omfatter CNC drejeautomater, CNC langdrejere, multi dreje-/fræsecentre og diverse mindre maskiner, har vi mulighed for at vælge netop den maskine, der sikrer dig de mest optimale produktionstider.

Vi kan tilbyde emner, som er produceret fra stang i diameter fra Ø1 til Ø70. Derudover har vi mulighed for produktion i varmpresset gods og profilstænger. Stansning, lodning og bukning af kobberrør og fittings udføres i vores veludstyrede diverseafdeling.

Alle vore maskiner producerer 24 timer i døgnet, alle ugens dage med blot 7½ times daglig bemanding. Sammen med vores unikke produktionsplanlægningsstrategi og en meget høj automatiseringsgrad er vi i stand til at tilbyde os som en særdeles konkurrencedygtig samarbejdspartner.

Produktionsmængde fra 1 - 30.000 stk.

Materialetyper

Vi arbejder med et bredt udvalg af materialer, såsom messing, stål, rustfri stål, aluminium, titanium og plast. Råvarerne indkøbes udelukkende hos anerkendte leverandører med troværdige certifikater.

Montageafdeling

Vores montageafdeling udfører alle former for ventil og fittingsmontage samt test og trykprøvning af ventiler og fittings op til 3000 bar inkl. certifikat.

Overfladebehandling

Vi stiller de allerhøjeste krav til udseende og finish. Vi har derfor stor erfaring med mange typer overfladebehandlinger, samt varmebehandlede, hærdede og slebne emner.
EV  METALVÆRK  A/S    >    RIBOVEJ 1    >    DK-6950  RINGKØBING    >    DENMARK    >    + 45 97 32 20 33