Profil


Profil

I Ringkøbings smukke omgivelser ved Vesterhavet ligger EV Metalværk A/S – et topmoderne automatdrejeri. Vi producerer et bredt program i fittings og ventiler til industrien, og er derudover ordreproducerende inden for dreje-/fræseopgaver til mere end 50 forskellige brancher inden for maskinbyggeindustrien.
Vores moderne produktionsapparat, veluddannede og engagerede medarbejdere danner sammen med mere end 40 års erfaring og knowhow grundlag for mangeartede underleverandøropgaver, og gør os samtidig til en førende samarbejdspartner indenfor udvikling og produktion af specialemner.
En grundig kvalitetskontrol og et certificeret kvalitetsstyringssystem sikrer, at EV Metal A/S altid leverer den bedste kvalitet til rette tid.

Vi vil på banen, når unikke og krævende løsninger skal findes.

Facts

•Grundlagt i 1932 i København
•Flyttede til Ringkøbing i 1970'erne
•Fabrikken er løbende moderniseret og har i dag en produktionsareal på mere end 3000 m²
•Købte i 1991 BJØRCA (Vordingborg-ventiler)
•Overtog i 2001 HydroBall® ventilserien fra Danfoss
•ISO 9001:2008 certificeret
•28 medarbejder

Historie

I 1932 blev A/S Electrovask grundlagt i København. Virksomheden producerede portbeslag og vaskemaskiner og senere også autoreservedele til GM og Fords samlefabrikker i Danmark. I 1945 blev forholdene på Bernhard Bangs Allé for trange, og virksomheden flyttede til Vanløse. I midten af 1950’erne ændredes navnet til EV-Dele, og produktsortimentet udvidedes med fittings.
Da EV-Dele i 1970’ erne flyttede produktionen til søsterselskabet i Ringkøbing, fik virksomheden eget støberi. EV-Dele fusionerede i 1980 med søsterselskabet Ringkøbing Metalværk, og det nye fælles navn blev EV Metalværk A/S.
EV Metalværk A/S overtog i 1991 BJØRCA (Vordingborg-ventiler), og integrerede BJØRCAs produktprogram som standard produktsortiment i det eksisterende sortiment.
Med købet af Danfoss-koncernens Hydro-Ball® ventilserie i 2001, blev EV Metalværk A/S’s ventilprogram yderligere udvidet.

Cookie Politik
EV  METALVÆRK  A/S    >    RIBOVEJ 1    >    DK-6950  RINGKØBING    >    DENMARK    >    + 45 97 32 20 33